به گزارش قدس آنلاین، احمد دیناری افزود: آخرین بار نیز امسال در چارچوب یکصد و نوزدهمین نشست کمیته فنی معاونت سرمایهگذاری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی تعداد هشت طرح سرمایهگذاری مورد بررسی قرار گرفت و رای موافقت اصولی با اجرای آنها صادر شد.
وی عمدهترین موضوع طرحهای سرمایهگذاری در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایه دستی خراسان رضوی را شامل ایجاد مجتمعهای گردشگری، هتل، سفرهخانه سنتی و مراکز گردشگری سلامت برشمرد.
معاون ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی ادامه داد: حجم سرمایهگذاری برای این تعداد طرح هزار میلیارد ریال با گنجایش ایجاد ۱۵۰ فرصت شغلی جدید است.
وی گفت: یکی از این طرحهای سرمایهگذاری متعلق به سرمایهگذار خارجی از کشور افغانستان است که با ۱۵۰ میلیارد ریال سرمایه و ایجاد ۳۰ فرصت شغلی اجرا میشود.
دیناری همچنین به ویژگیهای طرحهای سرمایهگذاری در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: از مهمترین ویژگی طرحهای بررسی شده در این دوره پراکندگی محل اجرای آنها در شهرستانهای مختلف استان به غیر از مشهد است.
وی افزود: پیش از این نیز از ابتدای امسال تاکنون ۱۱ طرح سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزه گردشگری خراسان رضوی موافقت اصولی دریافت کردهاند.
است.
معاون سرمایهگذاری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی حجم سرمایهگذاری را در کل این طرحها دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال با استعداد ایجاد ۳۰۰ فرصت شغلی اعلام و بیان کرد: عملیات اجرای این طرحها از هنگامی که موافقت اصولی آنها صادر میشود تا زمان بهرهبرداری نهایی بین چهار تا پنج سال زمان میبرد.
خراسان رضوی دو هزار و ۳۰۰ واحد تاسیسات گردشگری دارای مجوز دارد و از این حیث در جایگاه نخست کشور ایستاده است.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما